Pileća juha s rezancima
 
    Zdrava i ukusna domaća juha
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 1 h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 227 kcal / 949,77 kJ
                
            
                
                
                
                Sastojci
Sastojci
- 4 šalice nasjeckanog, kuhanog pilećeg mesa
- 1 šalica sjeckanog celera
- 1/4 šalice sjeckane mrkve
- 1/4 šalice sjeckanog luka
- 1/4 šalice maslaca
- 220g rezanaca
- 12 šalica vode
- 9 pilećih kocki
- 1/2 žličice sušenog mažurana
- 1/2 žličice mljevenog crnog papra
- 1 lovorov list
- 1 žlica sušenog peršina
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti po osobi:
Kalorije: 227
 Ukupno masti: 8.1g
 Kolesterol: 74mg
 Natrij: 1124mg
 Ukupno ugljikohidrata: 18.2g
 Dijetalna vlakna: 1.1g
 Protein: 19.2g
Priprema
   1. U velikom loncu, pirjati celer i luk na maslacu ili margarinu.
    2. Dodajte piletinu, mrkvu, vodu, kocke, mažuran, papar, lovorov list i peršin. Pirjati 30 minuta.
    3. Dodajte rezance i kuhajte još 10 minuta.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                JuhePileća juha s limunom35 min12345
- 
                JuheJuha od brokule i sira za mršavljenje30 min12345
- 
                JuheToskanska juha Acquacotta1 h12345
- 
                JuheToskanska juha od povrća35 min12345
- 
                JuheJuha od povrća sa celerom45 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    