Svitak od špinata

Svitak od špinata

Svitak od špinata
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pozovite društvo i ugodno ih razveselite
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci:

  •  
  • 250 g svježeg špinata
  • žlica maslaca
  • 20 g ribanog parmezana
  • 2 kom. jaja
  • sol, muškatni oraščić

Za nadjev:

  • 120 g šampinjona
  • 0,8 dl vrhnje za kuhanje
  • 1 limun
  • sol, papar, peršin po želji

Priprema:

Šampinjone tanko narezati, popržiti, začiniti i ohladiti. Špinat blanširati, ocijediti i dobro usitniti. Umiješati muškatni oraščić, maslac, sol, papar i žumanjak. Bjelanjak istući u čvrsti snijeg, lagano izmiješati i smjesu izliti u nauljen pleh i peći na 220 stupnjeva oko 12 minuta, s preostalim začinima raspodijeliti po biskvitu od špinata i zarolati.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti