Baskijske rajčice
 
    Okus Baskije na Vašem stolu...
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 2:10h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 rajčica
- 100 g svježeg peršina, narezanog
- 1 režanj češnjaka, narezan
- 1 čajna žličica soli
- 1 čajna žličica šećera
- ¼ čajne žličice crnog papra
- 100 g crnih maslina
- 50 ml maslinovog ulja
- 2 velike žlice tarragon octa
- 1 čajna žličica senfa
Priprema
Narežite rajčice, raširite ih po plitkoj posudi i pospite peršinom.
Kombinirajte preostale sastojke u drugoj zdjeli, dobro promiješajte i prelijte preko rajčica.
Prekrijte posudu s folijom i držite u frižideru na najmanje 2 sata prije posluživanja.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Salate
- 
                SalateSalata od crnog graha i avokada15 min12345
- 
                SalateSalata s tjesteninom i povrćem20 min12345
- 
                SalateSalata od dinje i pršuta10 min12345
- 
                Salate
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    