Radite li to kako treba - koliko dugo bi seks trebao trajati?

Radite li to kako treba - koliko dugo bi seks trebao trajati?

Radite li to kako treba - koliko dugo bi seks trebao trajati?
  • Objavljeno: Utorak, 28.12.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Jeste li se ikad zapitali koliko dugo bi seks trebao trajati? Radite li to dovoljno dugo? Ili sve završi prije nego što počne? Sada konačno možete dobiti odgovore! Istraživanje na Saucy Datesu istražilo je ovo pitanje na uzorku od 3.836 muškaraca i žena.

Žene su otkrile da u prosjeku željele uživati u seksu 25 minuta i 51 sekundu, dok muškarci žele uživati u seksu 25 minuta i 43 sekunde.

Za muškarce su želje i mogućnosti dvije različite stvari!

Čini se da muškarci u SAD-u imaju najveću izdržljivost u krevetu a nisu ni Kanađani daleko. Muškarci u Velikoj Britaniji poboljšavaju svoju izdržljivost s godinama i najbolje rezultate imaju u tridesetima.

Istraživanje također donosi jednu zanimljivu informaciju. Kada je riječ o trajanju seksa, muškarci iz cijelog svijeta ne mogu ostvariti svoje snove. Naime, vođenje ljubavi ne traje onoliko dugo koliko bi oni to željeli.

Oslobodite svoju muškost uz prirodno i sigurno rješenje!

Prošla istraživanja su došla su do još zanimljivijih rezultata. Istraživanje koje je uključivalo 500 heteroseksualnih parova iz cijelog svijeta otkrilo je različite brojke. Raspon trajanja seksualnog odnosa bio je od 33 sekunde do 44 minute. I da, ovo istraživanje je uključivalo i štopericu.

Muškarci u Hrvatskoj najčešće imaju problema s erektilnom disfunkcijom i ejakulacijom, a žene sa smanjenom seksualnom željom i problemima s doživljavanjem orgazma!

U većini zemalja, u kojima je provedeno istraživanje, prosjek je bio 5,4 minute. To uključuje SAD, Veliku Britaniju, Nizozemsku i Španjolsku. U Turskoj, s druge strane, prosječno vrijeme vođenja ljubavi je 3.72 minute. Možda će vas sada popustiti želja za zavodljivim muškarcima iz turskih sapunica.

A sada malo o popularnim mitovima

Kondomi ubijaju erekciju!

Uporaba kondoma ili obrezivanje nije imalo izravan utjecaj na izvođenje i rezultat seksualnih aktivnosti iako smo čuli da se ovi argumenti često koriste. Istraživanje iz 2015. je pokazalo zanimljive rezultate! Heteroseksualni muškarci u dobi od 18 do 24 godine, koji su naveli kako su zbog kondoma imali probleme s erekcijom, nisu baš govorili istinu. Veća je vjerojatnost da pate od erektilne disfunkcije bez obzira koriste li kondom ili ne. Imajte to na umu kada vas partner sljedeći put bude nagovarao na seks bez kondoma koristeći ovaj argument!

Veće je bolje!

Veličina nije toliko bitna kao što mislite. Kompatibilnost je puno važnija jer veliki penis i mala vagina nisu sretna kombinacija. Ako znate što raditi, to je puno važnije od veličine.

Seks je bolji ako ste mlađi!

Naravno, seks u mladosti može biti akrobatski ali većina seksualno aktivnih starijih osoba kaže da seks s godinama postaje sve bolji. Manje je naglaska na brzim orgazmima i više su usredotočeni na senzualnost, kreativnost i emocionalnu povezanost. Zato nemojte previše zavidjeti mladima. S godinama biste se mogli još bolje zabaviti!

Može vam pomoći dodatak prehrani s viskom sadržajem L-arginina!

Na temelju ovih istraživanja, čini se da 25 minuta možda i nije tako realno. To nije nužno loša stvar jer postoje i drugi načini uživanja u intimnosti koji ne uključuju penetraciju.

Prema istraživanju iz 2008. godine imamo neke informacije o tome što je dugo ili kratko trajanje vođenja ljubavi. Prekratak seks traje od 1 do 2 minute, dovoljan seks traje od 3 do 7 minuta, a poželjna dužina seksualnog odnosa je između 7 i 13 minuta.

Vjerovali ili ne, postoji čak i predugo vođenje ljubavi a traje od 10 do 30 minuta!

Koliko na kraju traje vođenje ljubavi? Izgleda da nema točnog odgovora. Opustite se, prepustite i uživajte! Naravno, bez štoperice.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije