Fermentirani češnjak

Jednostavan za pripremu, a ljekovit!
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 cijelih češnjaka
- jabučni ocat
Priprema
Češnjak očistite i nemojte ga sjeckati. Stavite ga u staklenku i prelijte jabučnim octom. Zatvorite staklenku i pustite da stoji na sobnoj temperaturi najmanje 2 do 3 tjedna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene rajčice s češnjakom i feta sirom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s rajčicom i feta sirom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMuffini od sira i češnjaka45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki sa češnjakom i bosiljkom30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaZapečene punjene paprike s mljevenim mesom i sirom50 min12345
-
Jela od mesaMusaka od patlidžana1:30h12345
-
Deserti
-
DesertiKolač od zobenih pahuljica45 min12345
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći njoki od krumpira30 min12345