Hrskavi pečeni tofu
 
    Savršena zamjena za meso.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 1 h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g tofua
- 3 žlice kukuruzne krupice
- 3 žlice parmezana
- 1/4 žličice češnjaka u prahu
- 1/4 žličice soli1 bjelanjak
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.Papirnatim ručnicima posušite tofu. Na njega stavite težak predmet, najbolje lonac s vodom i pustite da stoji 10 minuta kako biste iscijedili suvišnu tekućinu.
U međuvremenu pomiješajte kukuruznu krupicu, parmezan, sol i češnjak. U drugoj zdjeli umutite bjelanjak. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Tofu narežite na deblje kriške. Umočite u bjelanjak, potom u smjesu od parmezana i poslažite na lim.
Pecite u oko 10 minuta. Izvadite, okrenite na drugu stranu i nastavite peći još 10 minuta.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaTeriyaki tofu s mladim lukom i rižom20 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaTofu ražnjići s povrćem50 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaTofu s povrćem i rižom45 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaŠpageti s tofuom u umaku od soje45 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaAzijski tofu45 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    