Kajgana od prokulica i parmezana

Kajgana od prokulica i parmezana

Kajgana od prokulica i parmezana
  • Objavljeno: Srijeda, 06.02.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i zdrav doručak.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 jaja
  • 2 skuhane prokulice
  • 1/2 šalice parmezana
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/4 žličice soli

Priprema

Jaja dobro izmutite i posolite. Prokulice sitno nasjeckajte i dodajte u jaja. Zagrijte ulje u tavi i pecite jaja i prokulice dok jaja ne otvrdnu. Pospite parmezanom, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti