10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks

10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks

10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks
  • Objavljeno: Nedjelja, 30.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Seks i veze

Isprobati novu pozu ili uživati u seksu izvan spavaće sobe može biti uzbudljivo, no ponekad ćete možda poželjeti i nešto više kako biste svoj intimni život učinili zanimljivijim. Zato vam donosimo deset ideja koje nisu za svakoga, ali možda se baš vama svide. Razgovarajte o njima s partnerom, a ako se prvi put susrećete s igricama koje uključuju malo dominacije, bilo bi dobro da prije početka dogovorite "sigurnosnu riječ" - izraz koji možete izgovoriti u bilo kojem trenu i igra tada staje. Kada je to riješeno, možete se prepustiti i početi eksperimentirati.

1. Uzmite povez za oči i isprobajte seksualnu igru u kojoj ste ograničili jedno osjetilo, što će utjecati na to da vam ostala postanu istančanija, a doživljaj intenzivniji. Kao povez možete koristiti maramu, masku za spavanje ili kravatu.

2. Zavežite partneru ruke ili neka on zaveže vaše, primjerice iza leđa, ako vam zvuči zanimljiva opcija da imate pod kontrolom užitak druge osobe. Za vezanje također možete koristiti nešto što vam je pri ruci, a ako vam se igra svidi, u većini seks shopova možete kupiti lisice za ovu svrhu.

3. Isprobajte spanking, lagano udaranje po stražnjici ili drugim dijelovima tijela. Ova igra je vrlo taktilna i zahtijeva bliski kontakt između dva tijela pa biste uz nju mogli otkriti dodatnu razinu intimnosti, a razmjena moći koju uključuje mogla bi vam biti jako uzbudljiva.

4. Obucite kostim i upustite se u igru uloga. Nije važno o kojem se radi, je li to kostim francuske sobarice, liječnička kuta ili kožno odijelo, važno je da izaberete nešto u čemu ćete se osjećati seksi i što će utjecati na razinu seksualnog uzbuđenja.

5. Dodajte dirty talk kako biste se dodatno uzbudili. Različite ljude uzbuđuju različite riječi pa je najbolje razgovarati s partnerom prije seksa o tome koje izraze smatra uzbudljivima, a koji bi mogli biti problematični i izazvati neželjeni efekt.

6. Pomokrite se po partneru ili neka on to napravi po vama. Iako će mnogi ovu ideju smatrati previše nastranom, uzbudit će vas ako volite igru dominacije jer ovo može biti vrlo ponižavajuće za jednu stranu, dok drugu smješta u poziciju moći.

7. Koristite ogledalo kako biste se promatrali za vrijeme seksa. Ovo je jednostavna, a jako zanimljiva ideja i u određenoj mjeri povezuje dva fetiša - voajerizam i ekshibicionizam. Možete se postaviti tako da gledate samo svoja tijela, a za više uzbuđenja pobrinite se da u ogledalu možete gledati i svoje izraze lica.

8. Odgađajte orgazam kako biste produžili užitak i učinili ga intenzivnijim. Jednostavno je, samo zahtijeva malo vježbe, a ideja je da se međusobno dovodite vrlo blizu orgazma, a zatim napravite korak unazad kako ipak ne biste tada svršili.

9. Gledajte zajedno porno filmove. Otkriti partneru što gledate kada se zadovoljavate sami stavlja vas u vrlo ranjivu poziciju, ali ujedno će vas dodatno zbližiti, a može vam poboljšati seksualni život. Ne mora se nužno raditi o filmovima, možete izabrati i erotske priče ako više volite taj format.

10. Pravite se da ste stranci. Svoj prvi susret možete odigrati i kod kuće, ali bit će uzbudljivije ako to bude negdje vani. To je prilika za malo drukčiji flert s partnerom jer se trudite iznova međusobno zavesti nakon čega bi mogao uslijediti jako dobar seks.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije