Kajgana s patlidžanima
Ukusan, zdravi i hranjiv doručak.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 jaja
- 1 šalica nasjeckanih patlidžana
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
- 1/4 šalice parmezana
Priprema
Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk dok ne omekša. Dodajte patlidžane i dinstajte ih oko 10 minuta, dok ne omekšaju.
U međuvremenu izmutite jaja, posolite ih i poaprite i dodajte u tavu. Kuhajte, neprestano miješajući, dok jaja ne otvrdnu. Uklonite s vatre, pospite parmezanom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica i crvene paprike20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s ružmarinom i ricottom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s mladim lukom i tikvicama15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti