Kajgana s potočarkom i mozzarellom
Ukusna, lagana i zdrava.
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 žlica maslinovog ulja
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 4 jaja
- 1 šalica nasjeckane potočarke
- 1/2 šalice nasjeckane mozzarelle
Priprema
Zagrijte ulje u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte potočarku i dinstajte dok ne omekša. Umutite jaja i u njih dodajte mozzarellu. Jaja dodajte u tavu i pecite, neprestano miješajući, dok jaja ne otvrdnu, a mozzarella omekša.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica i crvene paprike20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s ružmarinom i ricottom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s mladim lukom i tikvicama15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti