Kompot od trešanja i luka

Kompot od trešanja i luka

Kompot od trešanja i luka
  • Objavljeno: Srijeda, 21.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobičan, ali jako ukusan.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1.5 šalica smrznutih trešanja
  • 1 šalica nasjeckanog luka
  • 1 žlica nasjeckane kadulje
  • 3/4 šalice šećera
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice cimeta
  • naribana korica i sok od 1 limuna
  • 2 žlice vode

Priprema

Stavite trešnje, luk, kadulju, šećer, sol, cimet, sok od limuna i vodu u lonac. Pustite da proključa, smanjite vatru i nastavite kuhati još 20 minuta. Dodajte limunovu koricu, promiješajte i uklonite s vatre. Pustite da se ohladi prije posluživanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti