Kremasta juha od rajčice

Kremasta juha od rajčice

Kremasta juha od rajčice
  • Objavljeno: Utorak, 04.04.2017.
  • Broj pregleda: 1.258
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kremasta juha od rajčice podsjeća na djetinjstvo i lako ju je napraviti.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 glavica sitno nasjeckanog luka
  • 1 sitno nasjeckani češanj češnjaka
  • 1 žlica pirea od rajčice
  • 400g nasjeckanih rajčica
  • nekoliko listova svježeg bosiljka
  • prstohvat sode bikarbone
  • 600 ml mlijeka

Priprema

  1. Na maslinovom ulju dinstajte luk i češnjak oko 5 minuta.
  2. Umiješajte pire od rajčice, nasjeckanu rajčicu i listiće bosiljka i pustite da prokuha.
  3. Smanjite vatru i pirjajte 15 minuta, dok se juha ne zgusne i dok svi sastojci ne puste svoju aromu.
  4. Dodajte sodu bikarbonu i mlijeko.
  5. Kuhajte dodatnih 5 minuta.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti