Maslac od badema i cimeta

Maslac od badema i cimeta

Maslac od badema i cimeta
  • Objavljeno: Petak, 29.04.2016.
  • Broj pregleda: 364
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bademi su dobar izvor riboflavina, magnezija i mangana.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g badema
  • 2 žličice cimeta

Priprema

Stavite bademe u blender i miješajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte cimet i dobro promiješajte.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti