Omlet u umaku od rajčice

Omlet u umaku od rajčice

Omlet u umaku od rajčice
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.11.2016.
  • Broj pregleda: 674
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zdravi i niskokalorični omlet bez glutena postat će vaše omiljeno jelo.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 270 kcal / 1.129,68 kJ

Sastojci

  • 4 jaja
  • šaka svježeg bosiljka
  • Umak

  • 2 žličice repičinog ulja
  • 1 tanko narezana žuta paprika
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 žlica jabučnog octa
  • 400g nasjeckane rajčice

Priprema

Prvo napravite umak.

Zagrijte ulje u velikoj tavi i pržite papriku i češnjak 5 minuta. Dodajte žlicu octa i smanjite vatru.

Zatim dodajte rajčice i pirjajte 10 do 15 minuta dok se umak ne zgusne.

U međuvremenu, umutite 1 jaje i 1 žličicu vode. Začinite i ispecite omlet. Ponovite s ostalim jajima.

Omlet prelijte umakom. Poslužite uz integralni kruh ili salatu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti