Pečena bundeva s gljivama i škampima

Pečena bundeva s gljivama i škampima

Pečena bundeva s gljivama i škampima
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Broj pregleda: 198
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Za ovaj recept je potrebna 1 muškatna tikva koja će, u kombinaciji s gljivama i škampima, stvoriti pravu jesensko mediteransku deliciju.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Stavite povrće s ¼ šalice maslinovog ulja u posudu za pečenje i pecite 60 minuta (svakih 20 minuta malo promiješajte). Pomiješajte 1/3 šalice maslinovog ulja s octom, kaduljom, soli i paprom.

Pečeno povrće prelijte s mješavinom ulja i octa i poslužite vruće ili hladno.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti