Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pečena bundeva s gljivama i škampima

Pečena bundeva s gljivama i škampima

Pečena bundeva s gljivama i škampima
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Broj pregleda: 145
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Za ovaj recept je potrebna 1 muškatna tikva koja će, u kombinaciji s gljivama i škampima, stvoriti pravu jesensko mediteransku deliciju.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Stavite povrće s ¼ šalice maslinovog ulja u posudu za pečenje i pecite 60 minuta (svakih 20 minuta malo promiješajte). Pomiješajte 1/3 šalice maslinovog ulja s octom, kaduljom, soli i paprom.

Pečeno povrće prelijte s mješavinom ulja i octa i poslužite vruće ili hladno.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti