Pire od krumpira s potočarkom

Kremast i ukusan, malo drugačiji, pire.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 650g krumpira
- 100ml mlijeka
- 25g maslaca
- 170g potočarke
Priprema
Kuhajte krumpir u velikom loncu u slanoj vodi oko 15 minuta ili dok ne omekša. Dobro ocijedite, a zatim vratite u lonac.
U krumpir dodajte mlijeko i maslac i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Potočarku nasjeckajte i umiješajte u krumpir.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od krumpira i poriluka1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaPita od krumpira45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSočan pomfrit s češnjakom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHrskavi krumpiri iz pećnice55 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaPita od starog kruha sa šunkom i sirom1:30h12345
-
Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDinstani poriluk sa krumpirom30 min12345
-
Prilozi
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaTijesto za pizzu od batata (bez glutena)45 min12345