Povrtna frittata

- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 nasjeckana srednja glavica luka
- 1 sitno nasjeckan češanj češnjaka
- 1 sjeckana zelena ili crvena paprika babura
- 2 male nasjeckane tikvice
- 1 mala nasjeckana rajčica
- 1 / 4 čajne žličice soli
- 1 / 4 čajne žličice papra
- 6 izmućenih jaja
- 1 / 4 šalice ribanog parmezana
Nutritivne vrijednosti
- Kalorije 90
- Ukupno masti 3g
- Kolesterol 0mg
- Natrij 390mg
- Ukupno ugljikohidrata 6g
- Proteini 8g
Priprema
Zagrijte ulje na srednje jakoj toplini. Luk i češnjak pržite 3 minute često miješajući. Umiješajte paprike i smanjite toplinu. Kuhajte oko 2 minute povremeno miješajući. Umiješajte tikvice, rajčice, sol i papar. Kuhajte 4 minute, miješajući povremeno. Umiješajte jaja.
Pecite dok jaja ne budu gotova. Pospite sa sirom.

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica i crvene paprike20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiJednostavni sladoled od jagoda i lubenice20 min12345
-
DesertiPalačinke od posnog sira i borovnica5 min12345
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaPohane tikvice: savršeno začinjene i hrskave15 min12345
-
SalateKremasta salata od brokule15 min12345
-
DesertiPavlova torta od jagoda1:30h12345