Povrtna frittata

Povrtna frittata

Povrtna frittata
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Puno povrća za 6 osoba, bogat obrok za cijelu obitelj!
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 90 kcal / 376,56 kJ

Sastojci

  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana srednja glavica luka
  • 1 sitno nasjeckan češanj češnjaka
  • 1 sjeckana zelena ili crvena paprika babura
  • 2 male nasjeckane tikvice
  • 1 mala nasjeckana rajčica
  • 1 / 4 čajne žličice soli
  • 1 / 4 čajne žličice papra
  • 6 izmućenih jaja
  • 1 / 4 šalice ribanog parmezana

Nutritivne vrijednosti

  • Kalorije 90
  • Ukupno masti 3g
  • Kolesterol 0mg
  • Natrij 390mg
  • Ukupno ugljikohidrata 6g
  • Proteini 8g

Priprema

Zagrijte ulje na srednje jakoj toplini. Luk i češnjak pržite 3 minute često miješajući. Umiješajte paprike i smanjite toplinu. Kuhajte oko 2 minute povremeno miješajući. Umiješajte tikvice, rajčice, sol i papar. Kuhajte 4 minute, miješajući povremeno. Umiješajte jaja.

Pecite dok jaja ne budu gotova. Pospite sa sirom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti