Ravioli s gljivama
Primamljiv ručak, posebno ako vam se ne jede meso!
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 600 g raviola
- 450 g nasjeckanih šampinjona
- 1 žlica maslaca
- 1 nasjeckani luk kozjak
- 1 šalica vrhnja za kuhanje
- 110 g kozjeg sira
- sol
- papar
Priprema
Dok se ravioli kuhaju, zagrijte maslac i dodajte narezane gljive. Kuhajte preko visoke topline dok gljive ne porumene.Dodajte luk i kuhajte dok ne omekša. Smanjite vatru, dodajte vrhnje i kozji sir. Kada se sir otopi, dodajte sol i papar. Dodajte skuhanu tjesteninu i sve dobro izmiješajte. Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZdrava jaja i pečeni krumpirići1:10h12345
-
Vegetarijanska prehranaKremaste gljive na tostu10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet sa šampinjonima10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSočni šampinjoni25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPašteta od gljiva i crnog vina30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti