Slanutak s prokulicama, češnjakom i limunom

Prokulice su odličan izvor kalija, folne kiseline i mangana.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 šalice nasjeckanih prokulica
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 2 žlice maslinovog ulja
- sok od 1 limuna
- 300g ocijeđenog slanutka iz konzerve
Priprema
- Zagrijte ulje u tavi na srednje jakoj vatri.
- Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minutu. Dodajte prokulice i dinstajte oko 10 minuta.
- Dodajte slanutak, dobro promiješajte i nastavite dinstati oko 5 minuta.
- Dodajte parmezan, promiješajte i poslužite toplo.
Vezani sadržaj:
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehrana'Pljeskavice' od špinata i slanutka35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKremasti humus od bundeve15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDip od graha, slanutka i sjemenki bundeve10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHumus od bundeve10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHumus od kikirikija10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345