Tjestenina sa zapečenim povrćem
Zdrav i ukusan obrok za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 479 kcal / 2.004,14 kJ
Sastojci
- 1 sitno nasjeckana glavica cvjetače
- 1 sitno nasjeckani crveni luk
- 1/3 šalice nasjeckane svježe kadulje
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1/2 šalice grožđica
- 1/4 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 340g tjestenine
- 1/4 šalice parmezana
Nutritivne vrijednosti
- Kalorije 479
- Proteini 20g
- Ukupno masti 10g
- Kolesterol 4mg
- Natrij 259mg
- Ukupno ugljikohidrata 81g
- Vlakna 9g
Priprema
Zagrijte pećnicu 220 °C. Na lim za pečenje stavite cvjetaču, luk, kadulju, ulje, sol i papar. Dobro promiješajte, stavite u pećnicu i pustite da se peče 15 minuta. Izvadite lim za pečenje, dodajte grožđice te vratite u pećnicu da se peče još 8 do 10 minuta.
U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteninu i vratite u lonac. Dodajte zapečeno povrće i parmezan, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaUkusna tjestenina s brokulom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKremasta tjestenina s kozicama20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti