Tofu s gljivama
Brzo vegetarijansko jelo.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 137 kcal / 573,21 kJ
Sastojci
- 2 žlice biljnog ulja
- 1 crvena paprika, izrezana trake
- 100 g gljiva, narezane
- 700 g tofua izrezanog na kockice
- 3 mlada luka, narezana
- 1 žlica curry praha
- sol
- mljeveni crni papar
- 1 rajčica, sitno sjeckana
- 1 žlica nasjeckanog peršina
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti po osobi:
Kalorije 137,7 kcal
Masti 9,5 g
Zasićene masti 1.8 g
Kolesterol 0 mg
Natrij 41,6 mg
Ugljikohidrati 5,5 g
Šećeri 2,1 g
Dijetalna vlakna 2 g
Proteini 10,4 g
Priprema:
U velikoj tavi za pirjanje zagrijte ulje. Dodajte papar i gljive, te kuhajte oko 4 minute, povremeno miješajući. Povećajte toplinu i kuhajte 2 minute, miješajući dok tekućina u tavi ne ispari. Dodajte tofu, mladi luk, curry, te sol i papar za okus. Smanjenje toplinu i kuhajte oko 4 minute. Umiješajte rajčicu i peršin.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTeriyaki tofu s mladim lukom i rižom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTofu ražnjići s povrćem50 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTofu s povrćem i rižom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaHrskavi pečeni tofu1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaŠpageti s tofuom u umaku od soje45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti