Zapečena tjestenina s graškom i sirom
Jednostavna za pripremu i jako ukusna.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 200g graška
- 200g ricotte
- sol
- papar
- 250ml kiselog vrhnja
- 1 jaje
- 1 žličica ružmarina
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Namastite vatrostalnu posudu. Pomiješajte tjesteninu, grašak, ricottu, sol, papar i ružmarin. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu.
Pecite oko 20 minuta. U međuvremenu umutite jaja i vrhnje. Prelijte tjesteninu, nastavite peći još 5 minuta, izvadite i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaUkusna tjestenina s brokulom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKremasta tjestenina s kozicama20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti