Gengigel gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Gengigel gel

Gengigel je medicinski proizvod na bazi hijaluronske kiseline proizvedene patentiranim biotehnološkim procesom koji osigurava visoku kvalitetu i čistoću hijaluronske kiseline.

Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu jednaka je onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.

Gengigel proizvodi sasvim su sigurni i svi ih mogu upotrebljavati. Nemaju kontraindikacij, nuspojava i interakcij s drugim lijekovima.

Posebno su važni za ljude s povećanom potrebom za hijaluronskom kiselinom, kao što su trudnice, dijabetičari, stariji ljudi, djeca i pušači.

Primjena

Učinkovit kod prvih znakova bolesti desni Gengigel u obliku gela posebno je primjeren u akutnim stanjima parodontalne bolesti (gingivitis, parodontitis). Sadrži hijaluronsku kiselinu primjerenu za trenutačnu pomoć kod ublažavanja simptoma parodontalne bolesti.

Gengigel gel je učinkovita pomoć za:

  • upaljene, krvareće i otekle desni
  • produbljene džepove u desnima
  • oštećenja desni zbog vađenja ili cišćenja zubi ili kirurških zahvata
  • nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune, mostovi) ili mobilnih zubnih proteza
Preuzmite uputu u lijeku u PDF formatu.

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci