Ibufix Forte

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Ibufix Forte

Ibufix Forte je lijek koji brzo i uspješno uklanja sve simptome gripe i prehlade. Pomaže s bolovima u mišićima i zglobovima, glavoboljom, povišenom tjelesnom temperaturom, grloboljom te začepljenih nosom i sinusima. Ibufix tablete sadrže ibuprofen i fenilefrinklorid. Ibuprofen djeluje protiv bolova, oticanja i povišene tjelesne temperature, a fenilefrin smanjuje oticanje nosne sluznice, omogućuje lakše disanje kroz nos i smanjuje pritisak koji može uzrokovati glavobolju.

Ibufix Forte se kupuje bez liječnikog recepta.

Doziranje: 1 tableta Ibufixa Forte svakih 8 sati, a maksimalno 3 tablete unutar 24 sata. Minimalan razmak između doza mora biti 4 h.

Napomene: Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako vam je rekao vaš liječnik ili ljekarnik. Nemojte uzimati dvostruku dozu kako biste nadoknadili zaboravljene tablete.

Saznajte više: www.ibufix.com.hr

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci