Chios Mastika vodica za usta protiv gingivitisa

Opis

Chios Mastika vodica za usta protiv gingivitisa

Sastojci vodice za usta suzbijaju i preveniraju gingivitis djelovanjem na glavni uzročnik Porphyromonas gingivalis. Chios Mastika vodica za usta ima umirujuća i ljekovita svojstva. Osigurava svjež dah i njeguje oralnu sluznicu.

Praktična je za upotrebu na poslu i van kuće. Samo jedno ispiranje osigurava dugotrajnu svježinu daha i pruža vam sigurnost u svim poslovnim i privatnim situacijama.

NE SADRŽI: umjetne arome, parabene, natrijev lauril sulfat i propilen glikol.

Ljekovita svojstva Chios Mastike potkrepljena su brojim kliničkim studijama koje se odnose na zdravlje usne šupljine i probavnog trakta.

PORPHYROMONAS GINGIVALIS

U studiji 1 iz 2006. g ispitivana je antimikrobna aktivnost Chios Mastike na Porphyromonas gingivalis koji je odgovoran za nastanak parodontnih bolesti i zadaha iz usta. Chios Mastika djelovala je na nastanak inhibicijskih zona, što upućuje da se može koristiti kao potencijalno netoksično sredstva za liječenje zadaha iz usta i bolesti desni.

PREVENCIJA NASTANKA KARIJESA

Studija 2 o utjecaju mastike na streptokoke pokazala je da mastika ima in vitro i in vivo antibakterijski učinak na S. mutans i mutans streptokoke te može biti pomoć u prevenciji nastanka karijesa.

Što su biljni proizvodi?

Biljni lijek jest lijek koji kao djelatne tvari sadrži isključivo jednu ili više tvari biljnog podrijetla ili jedan ili više biljnih pripravaka, ili jednu ili više biljnih tvari u kombinaciji s jednim ili više biljnih pripravaka.

Sponzorski članci