Taheebo čaj

Opis
Taheebo čaj

Zbog povoljnog učinka na čitav organizam taheebo se pokazao uspješnim u liječenju bronhitisa, astme, lupusa, svih vrsta leukemija i tumora, upala vena, čira na želucu i dvanaestercu te raznih infekcija. Smatra se najjačim biljnim imunostimulantom jer beta-lapachone uspješno inhibira rast tumorskih stanica i pridonosi stvaranju novih, zdravih stanica što povećava vitalnost organizma i njegovu organsku obranu i otpornost prema oboljenjima. Kako podstiče rad probavnog trakta, jetre i žuči dobar je čistač organizma od toksina i produkta razgradnje. Na taj način osposobljava oslabljeni imunološki sustav da se oporavi i očuva zdravlje organizma.

Doziranje

U jednu litru prokuhane ili destilirane vode staviti 1-2 velike žlice čaja i 5 minuta pustiti jako kipjeti.

Potom kuhati još 20 minuta na laganoj vatri.

Ostaviti stajati 15 minuta poklopljeno i potom procijediti.

Piti više puta dnevno.

Mjere opreza

Čaj ne smije doći u dodir s metalom (žlica, cjedilo, posuda), stoga se treba pripremati isključivo u staklenom ili plastičnom posuđu. 

Što su biljni proizvodi?

Biljni lijek jest lijek koji kao djelatne tvari sadrži isključivo jednu ili više tvari biljnog podrijetla ili jedan ili više biljnih pripravaka, ili jednu ili više biljnih tvari u kombinaciji s jednim ili više biljnih pripravaka.

Sponzorski članci