Bioandina Crvena aktivirana Maca prah

Opis

Bioandina Crvena aktivirana Maca prah

Bioandina BIO PRAH CRVENE želatinizirane (aktivirane) MACE pakiran je u 30 praktičnih vrećica od 5 g, što je preporučena dnevna doza. Ovaj prah dolazi od Bioandina želatinizirane Mace, a u procesu želatinizacije aktivirani su sekundarni metaboliti biljke, kao što su macamidi i macaeni, koji su jedinstveni za maku.

Ovaj prah je čak 4 puta koncentriraniji od praha sirove mace, a također ima puno blaži i ugodniji okus. Važno je napomenuti da ovaj proizvod ne sadrži životinjsku želatinu, pa je pogodan za vegetarijance i vegane.

Crvena maca

Sekundarni metaboliti, kao što su macamidi, potencijalno djeluju poput prirodnih antistresnih molekula koje štite živčani sustav i omogućuju tijelu da uspostavi ravnotežu i izgradi dugoročnu otpornost na prekomjerni stres. Hipotalamus se može smatrati upravljačkim ili koordinacijskim dijelom cjelokupnog endokrinog (hormonalnog) sustava. Naime, on prima „inpute“ iz cjelokupnog statusa čovjeka: od temperature, svjetlosti, podražaja do statusa autonomnog živčanog i hormonalnog sustava. Te informacije komunicira prema hipofizi koja potom producira hormone.

Bioandina Crvena Maca kompleks kapsule sadrže ekstrakt korijena crvene mace koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava te vitamine B6 i B12 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom funkcioniranju živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Način upotrebe:
Sadržaj jedne vrećice 5 g pomiješati s omiljenim hladnim ili toplim napitkom. Prikladno za konzumaciju s hranom (muesli, pahuljice, namazi i sl.)

Sastojci:
100% prah želatiniziranog korijena crvene mace (Lepidium Peruvianum Chacon) organskog uzgoja

Napomena:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom trebaju se prije konzumacije ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Uvjeti čuvanja:
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci