Bioandina Crna Maca kompleks

Opis

Bioandina Crna Maca kompleks

Premium dodatak prehrani, Bioandina Crna Maca kompleks kapsule, sadrže kao glavni sastojak aktivirani ekstrakt crne mace obogaćen vitaminima B6 i B12. Aktivirana crna Maca podržava normalnu spolnu funkciju i muški libido. Količina aktiviranog ekstrakta mace (15:1) u jednoj kapsuli jednak je 3000 mg praha sirove mace, što ga čini trenutno najjačim ekstraktom mace na tržištu. Svako pakiranje sadrži 60 celuloznih kapsula.

Kapsule Bioandina Crna Maca kompleks sadrže aktivirani ekstrakt crne mace (15:1) i vitamine B6 i B12. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace, dok je preporučena dnevna doza od dvije kapsule jednaka 6000 mg.

Crna Maca je jedna od tri vrste peruanske mace, razlikuje se ne samo po boji već i po biokemijskom sastavu u odnosu na ostale dvije vrste. Ova sorta čini samo 10-15% ukupne žetve i sadrži najveći postotak bioaktivnih tvari u usporedbi s žutom i crvenom macom.

Doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškarca.

Ova Maca doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškarca. U Bioandina ekstraktu crne mace aktivirani su sekundarni metaboliti, macamidi i macaeni, koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja su pokazala da aktivacija glavnih bioaktivnih macamida proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja. Stoga se naziva aktivirana Maca.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi
(2 kapsule):
% PU*

*PU – dnevni preporučeni unos

Ekstrakt (15:1)
korijena crne mace

400 mg

Vitamin B6

1 mg 71 %

Vitamin B12

1 µg 40 %

Neto količina: 60 kapsula (= 20,1 g)
Sastojci: ekstrakt korijena crne mace (Lepidium peruvianum Chacon), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, aerosil, celulozna kapsula, piridoksin hidroklorid, cijanokobalamin.
Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci