Bioandina Crvena Maca kompleks

Opis

Bioandina Crvena Maca kompleks

Bioandina kompleks kapsula Crvena Maca je premium dodatak prehrani koji se sastoji od aktiviranog ekstrakta crvene mace obogaćenog vitaminima B6 i B12. Aktivirana Crvena Maca ima blagotvoran učinak na regulaciju hormonske aktivnosti i održavanje zdravlja reproduktivnog sustava. Koncentracija aktiviranog ekstrakta mace (15:1) u svakoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg sirovog praha mace, čime se postiže najjači ekstrakt mace trenutno dostupan na tržištu. Pakiranje sadrži 60 kapsula napravljenih od celuloze.

Bioandina Crvena Maca kompleks: Aktivirani ekstrakt crvene mace za hormonsku regulaciju i zdravlje reproduktivnog sustava

Bioandina Crvena Maca kompleks je proizvod u obliku kapsula koji sadrži visoko koncentrirani aktivirani ekstrakt crvene mace (15:1) zajedno s vitaminima B6 i B12. Svaka kapsula odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace, dok preporučena dnevna doza od dvije kapsule osigurava 6000 mg ekstrakta.

Ovaj kompleks doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i očuvanju zdravlja reproduktivnog sustava. Aktiviranje ekstrakta crvene mace rezultira prisutnošću sekundarnih metabolita poput macamida i macaena, koji su jedinstveni za ovu biljku. Znanstvena istraživanja su pokazala da se ova aktivacija događa tijekom tradicionalnog procesa sušenja i zagrijavanja, zbog čega je nazivamo "aktivirana Maca".

Crvena Maca, za razliku od nekih drugih biljaka poput crvene djeteline, cimicifuge ili soje, ne sadrži fitoestrogene ili slične tvari (fitoestrogeni su vrsta biljnih spojeva koji mogu djelovati na tijelo na način sličan estrogenima).

Ova superbiljka, poznata i kao Lepidium Peruvianum Chacon, pripada porodici Brassicaceae i prirodno raste na andskim visoravnima na nadmorskoj visini od 3,800 do 4,800 metara.

Maca je adaptogena biljka koja se prilagođava stresnim uvjetima okoline, a njezine specifične karakteristike omogućuju joj opstanak na izuzetno visokim nadmorskim visinama. Ova biljka uzgaja se u tri komercijalno rasprostranjene boje: žutoj (zlatnoj), crvenoj i crnoj. Maca je već tisućama godina dio prehrane civilizacija Anda, a stari narodi, poput Inka, koristili su je u medicinske svrhe radi povećanja snage, izdržljivosti, plodnosti te za liječenje ženskih bolesti. Zbog svojih blagotvornih svojstava, macu često nazivaju "peruanskim ginsengom".

CRVENA MACA

Doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava

VITAMIN B12

Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije normalnom funkcioniranju živčanog sustava normalnoj psihološkoj funkciji normalnoj funkciji imunološkog sustava smanjenju umora i iscrpljenosti

VITAMIN B6

Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije normalnom funkcioniranju živčanog sustava normalnoj psihološkoj funkciji regulaciji hormonske aktivnosti.

SASTOJCI U PREPORUČENOJ DOZI:

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi
(2 kapsule):
% PU*

*PU – dnevni preporučeni unos

Ekstrakt (15:1)
korijena crvene mace

400 mg

Vitamin B6

1 mg 71 %

Vitamin B12

1 µg 40 %

NAČIN PRIMJENE:

Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

UPOZORENJA:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom se trebaju posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom prije uzimanja ovog proizvoda.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci