Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ducray Argéal šampon za upijanje sebuma

Opis

Argeal šampon sadrži snažan koncentrat Kaolin (nježna glina), koji nježno upija višak sebuma na vlasištu i sprječava njegovu migraciju na kosu.

Također sadrži Sabal Serrulata, koji je poznat po svojoj sposobnosti reguliranja lučenje sebuma na lokaliziranim područjima.

Zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi, šampon se može lako umasirati u vlasište i tako optimizirati duljinu vremena u kojem aktivni sastojci formule ostaju u kontaktu s vlasištem.

Pakiranje

150 ml

Primjena

Argeal šampon je za česta upotrebu.

Za masnu kosu.

Upija i regulira proizvodnju sebuma.

Povećava volumen i gipkost.

Doziranje

Koristite onoliko često koliko želite.

Koristeći posebni nastavak, nanesite šampon na vlažno vlasište, umasirajte ga nježno po cijelom vlasištu i ostavite djelovati 3 minute.

Isperite.

Ponovite.

Temeljito isperite.

Osušite ručnikom bez trljanja i oblikujte kao inače.

Izbjegavajte sušenje prekomjernom toplinom.

Mjere opreza

Ne gutati.

Držati izvan dohvata djece.

Isperite u slučaju kontakta s očima.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci