La Croa Dandruff losion

Opis
La Croa Dandruff losion

Losion za prevenciju stvaranja peruti. Bogata kombinacija aktivnih tvari iz eteričnih ulja ružmarina, eukaliptusa i australskog čajevca (prirodnog fungicida), biljnih iscrpina koprive, preslice, hmelja, čili-paprike, đumbira i stolisnika, uz ugodno hlađenje vlasišta mentolom, pomaže u sprečavanju peruti.

Ružamrin

Potiče cirkulaciju i tok krvi prema mozgu, jača imunološki sustav, sprječava rast kožnih tumora, štiti vlasište od oštećenja uv-zračenjem. revitalizira rast kose ( kod problema s opadanjem), sprječava gubitak kose, kao i pojavu prhuti.ima i antimikrobno djelovanje.

Eukaliptus

Koristi se za uklanjanje prhuti i smirivanje nadraženog vlasišta. Služi i u borbi protiv uši te predstavlja učinkovitu zamjenu za razna kemijska sredstva.

Australski čajevac

Dobar prirodni antiseptik, naročito efikasno djeluje na gljivice (fungicid). Idealan za borbu protiv prhuti.

Kopriva

Detoksicira i ublažava ekcematozne procese.

Čili paprika

Pojačava mikrocirkulaciju vlasišta, blagi iritans sa ciljanim djelovanjem na prokrvljenost vlasišta.

Preslica

Podržava imunokompetentne stanice, pa tako ublažava upalne oblike i na vlasištu. učvršćuje kosu.

Hmelj

Učinkovito djeluje protiv peruti, pomaže u sprečavanju ispadanja kose te smiruje osjetljivo vlasište.

Vitamin B5

Možda poznajete i pod imenom Pantenol, dokazano jedan od najkvalitetnijih sastojaka proizvoda za njegu kose. Čini je glatkom i sjajnom te olakšava češljanje jer smanjuje mršenje kose tijekom dana.

Klimbazol

Antimikotsko djelovanje ( protiv gljivica) jer je i prhut najčešće izazvana gljivicom tzv. pityrosporum ovale.

Menta

Ima izražen efekt hlađenja i ublažavanja svrbeži na vlasištu.

Stolisnik

Dobar je antiseptik, a ima i dodatno energizirajuće djelovanje.

Đumbir

Korišten kako bi štitio i obnavljao kosu, pospješio njen rast te spriječio njeno opadanje. Djeluje smirujuće i stimulirajuće. Najviše se koristi za držanje prhuti pod kontrolom.

Pakiranje

30 ml

Primjena

Nakon pranja kose šamponom protiv peruti, nanijeti na vlažnu kosu 1 do 2 doze losiona te ga kroz 20-ak sekunda dobro umasirati u vlasište, kako bi se aktivne tvari što bolje resorbirale.

Tretman se provodi prema potrebi.

Bez ispiranja.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci