La Croa Keratin fluid

Opis
La Croa Keratin fluid

Keratin fluid, obogaćen keratinom, hijaluronom, kolagenom i arganovim uljem, služi dohrani i ravnanju kose. Keratin je strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Ovaj proizvod učinkovito olakšava tretman ravnanja kose, pomaže pri svakodnevnom feniranju, osiguravajući pritom kondicioniranje vlasi. Istodobno zaglađuje nestašne vlasi i kontrolira statički elektricitet. Kosa postaje vidljivo zdravija, zaglađena i ostaje ravna poprimajući poznati "brazilian look".

Arganovo ulje

Bogato oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose. Kosa postaje čvršća, sjajnija i punija.

Makadamija ulje

Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline te omega-3 i omega-6. Nježno premašćuje kosu, hrani ju i njeguje.

Ulje sjemenki Lana

Efikasno restrukturira oštećenu vlas, obnavlja elastičnost i stvara fini zaštitni film na kosi.

Keratin

Strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Preporuča se za ravnanje krhke i nedefinirane kose.

Kolagen

Sadrži glavne molekule u koži: glicin, prolin i hidroksipolin. Poboljšava elastičnost i čvrstću kose te usporava znakove starenja.

Hijaluron

Hidratizirajuća i anti-age komponenta za njegu kože i kose.

Pakiranje

50 ml

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci