La Croa krema za ruke

Opis
La Croa krema za ruke

Krema za ruke intenzivno hidratizira i hrani kožu. Sadrži prirodna ulja obogaćena hijaluronom, aloe verom i karite maslacem, koje koža odlično apsorbira. Namijenjena je za njegu svih tipova kože, upija se momentalno ne ostavljajući masne tragove.

Makadamija ulje

Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline.

Bademovo ulje

Visokokvalitetno ulje koje omekšava,hrani i hidratizira kožu ,bogato je vitaminima A, B1, B2, B6 i E,sadrži Omega-3, Omega-6 i Omega-9 esencijalne masne kiseline,usporava starenje i poboljšava ten.Bademovo ulje sprječava listanje noktiju uzrokovano isušivanjem.

Aloe vera

Sadrži oko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka: vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu, minerale kalcij, kalij, magnezij, željezo, aminokiseline, enzime, saponine itd.Pomaže kod dehidrirane kože,ožiljaka i strija,idealna je za isušenu kožu kojoj vraća vlagu i dubinski regenerira kožu.

Hijaluron

Djeluje u dubljim slojevima kože te hidratizira suhu i oštečenu kožu,visoka zaštita od gubitka vlage,koža postaje znatno nahranjena i glatka,istovremeno ima anti-age učinak.

Ulje avokada

Snažan antioksidans, sadrži vitamine A,B,C i D namjenjeno je svim tipovima kože,koristi se za regeneraciju i hidrataciju kože,koži daje elastičnost i čuva njenu teksturu.

Pakiranje

75 ml

Primjena

Na čistu kožu nanijeti optimalnu količinu kreme i lagano utrljati.

Ponoviti postupak po potrebi.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci