La Croa Krema za kovrče

Opis
La Croa Krema za kovrče

Krema za definiranje kovrčave i valovite kose, obogaćena uljem argana i makadamije, keratinom, vitaminom B5 i svilenim proteinom. Naglašava prirodan izgled kovrčave i valovite kose te joj poboljšava zdravlje i vraća prirodnu ljepotu. Odlično njeguje, kovrčama daje svilenkast sjaj, mekoću i elastičnost, istodobno kontrolirajući statički elektricitet.

Arganovo ulje

Bogato oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose. Kosa postaje čvršća, sjajnija i punija.

Makadamija ulje

Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline te omega-3 i omega-6. Nježno premašćuje kosu, hrani ju i njeguje.

Keratin

Strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Preporuča se za ravnanje krhke i nedefinirane kose.

Vitamin B5

Možda poznajete i pod imenom Pantenol, dokazano jedan od najkvalitetnijih sastojaka proizvoda za njegu kose. Čini je glatkom i sjajnom te olakšava češljanje jer smanjuje mršenje kose tijekom dana.

Svileni protein

Čini kosu sjajnijom.

Pakiranje

100 ml

Primjena

Kremu nakon pranja nanesite na cijelu dužinu vlažne kose te nježno formirajte kovrče. Pustite da se osuši prirodnim putem.

Za brži postupak, možete se koristiti difuzorom.

Također, krema se može nanositi i na suhu kosu tijekom dana, prema potrebi.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci