La Croa Dandruff šampon

Opis
La Croa Dandruff šampon

La Croa Dandruff šampon za prevenciju peruti sadrži eterična ulja eukaliptusa, ružmarina i australskog čajevca koja, uz biljne iscrpine koprive, čili-paprike, preslice, hmelja, kadulje i klimbazola, učinkovito djeluju kod tretiranja peruti.

Ružamrin

Potiče cirkulaciju i tok krvi prema mozgu, jača imunološki sustav, sprječava rast kožnih tumora, štiti vlasište od oštećenja uv-zračenjem. revitalizira rast kose ( kod problema s opadanjem), sprječava gubitak kose, kao i pojavu prhuti.ima i antimikrobno djelovanje.

Eukaliptus

Koristi se za uklanjanje prhuti i smirivanje nadraženog vlasišta. Služi i u borbi protiv uši te predstavlja učinkovitu zamjenu za razna kemijska sredstva.

Australski čajevac

Dobar je prirodni antiseptik, naročito efikasno djeluje na gljivice (fungicid). Idealan za borbu protiv prhuti.

Kopriva

Detoksicira i ublažava ekcematozne procese.

Čili paprika

Pojačava mikrocirkulaciju vlasišta, blagi iritans sa ciljanim djelovanjem na prokrvljenost vlasišta.

Preslica

Podržava imunokompetentne stanice, pa tako ublažava upalne oblike i na vlasištu. učvršćuje kosu.

Hmelj

Učinkovito djeluje protiv peruti, pomaže u sprečavanju ispadanja kose te smiruje osjetljivo vlasište.

Kadulja

Ima antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko djelovanje za prhut, dermatitis i svrbež vlasišta. Predstavlja odlično sredstvo za potamnjivanje kose i prikrivanje sijede kose.

Klimbazol

Antimikotsko djelovanje ( protiv gljivica) jer je i prhut najčešće izazvana gljivicom tzv. pityrosporum ovale.

Pakiranje

300 ml

Primjena

Na mokru kosu nanijeti šampon te blago izmasirati, a potom isprati vodom.

Ponovno nanijeti novu količinu šampona i masirati vlasište dok se ne stvori bogata pjena, prepuna djelatnih tvari protiv peruti, te je prije ispiranja zadržati na kosi najmanje 2 do 3 minute.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci