Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Aqua Maris sprej za grlo

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Aqua Maris sprej za grlo

Sastav

Hipertonična morska voda.

Grgljanje morske vode, bogate mineralima i oligoelementima, tradicionalno se koristi u primorskim krajevima za ublažavanje nadražaja sluznice grla i usne šupljine.

Primjena

Aqua Maris® sprej za grlo namijenjen je higijeni usne šupljine, te kao pomoć pri suhoći usta i grla zbog začepljenog nosa ili bolesti žlijezda slinovnica.

Primjena Aqua Maris® spreja za grlo preporučuje se i kao pomoć u terapiji usne šupljine i grla, grlobolje, te u higijeni nakon operacijskih zahvata u usnoj šupljini, ždrijelu i nakon odstranjenja krajnika. Također, preporučuje se za svakodnevnu higijenu pri lošem dahu uzrokovanom suhoćom ustiju, pušačima te osobama koje zbog profesionalnih razloga svakodnevno naprežu glasnice (pjevači, nastavnici,...).

Bez konzervansa i aditiva.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci