Aqua Maris sprej za grlo

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Aqua Maris sprej za grlo

Sastav

Hipertonična morska voda.

Grgljanje morske vode, bogate mineralima i oligoelementima, tradicionalno se koristi u primorskim krajevima za ublažavanje nadražaja sluznice grla i usne šupljine.

Primjena

Aqua Maris® sprej za grlo namijenjen je higijeni usne šupljine, te kao pomoć pri suhoći usta i grla zbog začepljenog nosa ili bolesti žlijezda slinovnica.

Primjena Aqua Maris® spreja za grlo preporučuje se i kao pomoć u terapiji usne šupljine i grla, grlobolje, te u higijeni nakon operacijskih zahvata u usnoj šupljini, ždrijelu i nakon odstranjenja krajnika. Također, preporučuje se za svakodnevnu higijenu pri lošem dahu uzrokovanom suhoćom ustiju, pušačima te osobama koje zbog profesionalnih razloga svakodnevno naprežu glasnice (pjevači, nastavnici,...).

Bez konzervansa i aditiva.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci