Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sunčani veo LErbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Sunčani veo LErbolario

S Monoi uljem i uljem kokosa. Zaštitno ulje za kosu.

Kako biste se, nakon ljetovanja, osim prekrasnim tenom, mogli pohvaliti i lijepom i zdravom kosom, ne smijete zaboraviti da joj trebate pružiti svu dostupnu njegu. Lagano i neopipljivo poput vela, ovo sunčano ulje, bogato hranjivim i ublažavajućim tvarima, pruža vašoj kosi učinkovitu zaštitu od isušivanja i oštećivanja zbog učinaka sunca i vjetra te omogućuje lakše raščešljavanje, a ne čini vašu kosu teškom i masnom.

Niska zaštita SPF 10

Veličina

100 ml

Primjena

Bogato hranjivim i ublažavajućim tvarima pruža kosi učinkovitu zaštitu od isušivanja i oštećivanja zbog učinka sunca i vjetra te omogućuje lakše raščešljavanje.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci