Sunčani veo LErbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Sunčani veo LErbolario

S Monoi uljem i uljem kokosa. Zaštitno ulje za kosu.

Kako biste se, nakon ljetovanja, osim prekrasnim tenom, mogli pohvaliti i lijepom i zdravom kosom, ne smijete zaboraviti da joj trebate pružiti svu dostupnu njegu. Lagano i neopipljivo poput vela, ovo sunčano ulje, bogato hranjivim i ublažavajućim tvarima, pruža vašoj kosi učinkovitu zaštitu od isušivanja i oštećivanja zbog učinaka sunca i vjetra te omogućuje lakše raščešljavanje, a ne čini vašu kosu teškom i masnom.

Niska zaštita SPF 10

Veličina

100 ml

Primjena

Bogato hranjivim i ublažavajućim tvarima pruža kosi učinkovitu zaštitu od isušivanja i oštećivanja zbog učinka sunca i vjetra te omogućuje lakše raščešljavanje.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci