Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Krema za sunčanje u hladu, ili nakon sunčanja, Soleombra (za lice i tijelo) L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Krema za sunčanje u hladu, ili nakon sunčanja, Soleombra (za lice i tijelo) L'Erbolario

S ječmom i maslacom karite u ulju argana.

Proizvod za zaštitu od sunca u hladu obnavlja, vraća koži njena prvobitna svojstva. Kada se nakon euforičnog izlaganja suncu poželite odmoriti, osluhnite zahtjeve svoje kože ispucale od UVA i UVB zračenja, infracrvenog zračenja od intenzivnog svjetla, vjetra i soli, koja gorljivo želi biti navlažena i dobro nahranjena, da joj se povrati nježnost, gipkost i ravnoteža. Ponudite joj velikodušno tekućinu Soleombra.

Ova krema sadrži 12 biljnih djelatnih tvari, posebice ječam i maslac karite u ulju argana.

Proizvod će veoma brzo:

  • ponovno stabilizirati pravu stopu hidratacije kože
  • dubinski ju nahraniti, osigurati joj vlažnost pa vam se vaša koža neće guliti
  • ojačati će njene mehanizme obrane, pripremivši ju za idući dan.

Sve u korist što ljepše tamne boje kože.

Na mjestima gdje je koža osobito osjetljiva ili je pocrvenila, ovaj proizvod Soleombra djeluje poput "žbuke" i dobro će ju maskirati.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci