Krema za sunčanje u hladu, ili nakon sunčanja, Soleombra (za lice i tijelo) L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Krema za sunčanje u hladu, ili nakon sunčanja, Soleombra (za lice i tijelo) L'Erbolario

S ječmom i maslacom karite u ulju argana.

Proizvod za zaštitu od sunca u hladu obnavlja, vraća koži njena prvobitna svojstva. Kada se nakon euforičnog izlaganja suncu poželite odmoriti, osluhnite zahtjeve svoje kože ispucale od UVA i UVB zračenja, infracrvenog zračenja od intenzivnog svjetla, vjetra i soli, koja gorljivo želi biti navlažena i dobro nahranjena, da joj se povrati nježnost, gipkost i ravnoteža. Ponudite joj velikodušno tekućinu Soleombra.

Ova krema sadrži 12 biljnih djelatnih tvari, posebice ječam i maslac karite u ulju argana.

Proizvod će veoma brzo:

  • ponovno stabilizirati pravu stopu hidratacije kože
  • dubinski ju nahraniti, osigurati joj vlažnost pa vam se vaša koža neće guliti
  • ojačati će njene mehanizme obrane, pripremivši ju za idući dan.

Sve u korist što ljepše tamne boje kože.

Na mjestima gdje je koža osobito osjetljiva ili je pocrvenila, ovaj proizvod Soleombra djeluje poput "žbuke" i dobro će ju maskirati.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci