Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svjetlucava krema za poslije sunčanja L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Svjetlucava krema za poslije sunčanja L'Erbolario

Ulje zlatne palme i aloja vera.

Za tretman nakon sunčanja, čini kožu tijela baršunastom. Vaša će koža svjetlucati zahvaljujući ovoj vlažnoj i laganoj kremi za primjenu nakon sunčanja. Pri zalazu sunca ili pod blijedom mjesečinom sićušne čestice tinjca svjetlucat će na vašoj koži poput zvjezdica, osvjetljavajući tamni ten vaše kože i naglašavajući svaki vaš pokret treperavim iskricama.

Dragocjeni sastojci poput ulja zlatne palme i gela aloje vere pobrinut će se za antioksidantno i zaštitno djelovanje, za svježinu vaše kože, koja će biti dobro nahranjena i hidrirana zbog prisustva maslaca Karitè, maslinova ulja i manga.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci