Svjetlucava krema za poslije sunčanja L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Svjetlucava krema za poslije sunčanja L'Erbolario

Ulje zlatne palme i aloja vera.

Za tretman nakon sunčanja, čini kožu tijela baršunastom. Vaša će koža svjetlucati zahvaljujući ovoj vlažnoj i laganoj kremi za primjenu nakon sunčanja. Pri zalazu sunca ili pod blijedom mjesečinom sićušne čestice tinjca svjetlucat će na vašoj koži poput zvjezdica, osvjetljavajući tamni ten vaše kože i naglašavajući svaki vaš pokret treperavim iskricama.

Dragocjeni sastojci poput ulja zlatne palme i gela aloje vere pobrinut će se za antioksidantno i zaštitno djelovanje, za svježinu vaše kože, koja će biti dobro nahranjena i hidrirana zbog prisustva maslaca Karitè, maslinova ulja i manga.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci