Prije i poslije L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Prije i poslije L'Erbolario

Zaštitni serum protiv starenja kože.

Samo nekoliko kapi seruma prije izlaganja suncu pripremiti će kožu lica za sunčeve zrake. Primjena po završetku sunčanja, s druge strane, pomoći će koži vratiti svježinu i vlažnost što je brže moguće. Nevjerojatan spoj antioksidanta i zaštitne aktivne tvari proizvodnju slobodnih radikala, koji uzrokuju prerano starenje kože, ograničavaju na minimum, a lipo-aminokiseline osiguravaju brzo tamnjenje na željenu nijansu.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci