Ulje za sunčanje L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Ulje za sunčanje L'Erbolario

S nevenom, jojobom i orahovom ljuskom. Za brzo i intenzivno tamnjenje kože.

Niski faktor zaštite Izvrstan proizvod za zaštitu od sunca, za brzo i intenzivno tamnjenje, prikladan za svakoga koji ima sreće da mu koža dobro podnosi sunčanje ili se nalazi u drugoj fazi sunčanja. Ulje jojobe i ekstrakt nevena svojim sastojcima divno hrane i hidriraju kožu.

Njihova poznata svojstva kako koži daruju gipkost i napetost sjedinjavaju se s drugim dragocjenim komponentama: vitaminom E (vitamin mladosti), Farnesolom, ekstraktom esencijalnih ulja od ruže, akacije, đurđice i jorgovana i pantotenskom kiselinom, pa nastaje djelatni princip ublažavanja i očvršćavanja kože.

Zahvaljujući novim tehnikama pročišćavanja, ulje posjeduje laganu i iščezavajuću teksturu koja olakšava primjenu i izbjegava uobičajene neugodnosti: ne zamašćuje, ne prlja, ne čini kožu klizavom i osobito, pijesak se ne lijepi za kožu.

SPF 6

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci