Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ulje za sunčanje L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Ulje za sunčanje L'Erbolario

S nevenom, jojobom i orahovom ljuskom. Za brzo i intenzivno tamnjenje kože.

Niski faktor zaštite Izvrstan proizvod za zaštitu od sunca, za brzo i intenzivno tamnjenje, prikladan za svakoga koji ima sreće da mu koža dobro podnosi sunčanje ili se nalazi u drugoj fazi sunčanja. Ulje jojobe i ekstrakt nevena svojim sastojcima divno hrane i hidriraju kožu.

Njihova poznata svojstva kako koži daruju gipkost i napetost sjedinjavaju se s drugim dragocjenim komponentama: vitaminom E (vitamin mladosti), Farnesolom, ekstraktom esencijalnih ulja od ruže, akacije, đurđice i jorgovana i pantotenskom kiselinom, pa nastaje djelatni princip ublažavanja i očvršćavanja kože.

Zahvaljujući novim tehnikama pročišćavanja, ulje posjeduje laganu i iščezavajuću teksturu koja olakšava primjenu i izbjegava uobičajene neugodnosti: ne zamašćuje, ne prlja, ne čini kožu klizavom i osobito, pijesak se ne lijepi za kožu.

SPF 6

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci