Marsovci PROimun DEFEND sirup

Opis

Marsovci PROimun DEFEND sirup

Marsovci PROimun DEFEND sirup je jednostavno rješenje koje pruža dugoročnu potporu imunološkom sustavu. Može se koristit ciljano u vrijeme prehlade ili gripe, ali i svakodnevno (posebno tijekom rizičnih razdoblja poput povratka u vrtić i školske klupe ili za vrijeme sezone viroza) u svrhu prevencije zaraze. Formula sadrži učinkovitu kombinaciju vitamina C, ekstrakta crne bazge i šipka, beta glukana i rutina.

Crna bazga i šipak tradicionalne su biljke poznate u narodnoj medicini. Vitamin C kao snažan antioksidans doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Sirup ima ugodan okus bazge.

Proizvod je bez umjetnih bojila i konzervansa.

Saznajte više: www.marsovci.hr

Doziranje

UPUTE ZA UPOTREBU:

Za redovnu upotrebu: Djeca od 3 godine, adolescenti i odrasli uzimaju jednu malu žlicu (5 ml) jednom dnevno.

KOD AKUTNO POJAČANE POTREBE (KROZ 7 DANA):

Djeca starija od 3 godine, adolescenti i odrasli uzimaju jednu malu žlicu (5 ml) tri puta dnevno.

Dobro protresti prije svake upotrebe! Preporučuje se uzimati sirup ujutro i/ili navečer prije spavanja. Može se dodati u vrući čaj (do oko 80°C).

Mjere opreza

UPOZORENJA:

Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

UVJETI ČUVANJA:

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi do 25°C. Čuvati zaštićeno od svjetlosti i zamrzavanja. Upotrijebiti unutar 2 mjeseca od otvaranja.

Što su za djecu?

Sponzorski članci