Zoflora Mandarina i limeta

Opis

ZOFLORA MANDARINA I LIMETA

Unesite dozu energije u svoj dom ovom voćnom kombinacijom osvježavajuće limete i sočne mandarine u zagrljaju s notama bosiljka i neodoljive breskve.

Zoflora je koncentrirani višenamjenski dezinfekcijski proizvod za čišćenje koji uklanja masnoće i prljavštinu, istovremeno uništavajući 99.9% bakterija i virusa, uključujući uzročnika bolesti COVID-19 (SARS-CoV-2). Ovaj praktičan dezinficijens je jednostavan za uporabu i savršen za čišćenje često korištenih prostorija u vašem domu ili radnom prostoru. Uklanja neugodne mirise te ostavlja prekrasan miris tijekom cijelog dana. Dostupan je u 11 različitih mirisnih kreacija koje su izradili stručnjaci za parfeme.

Zoflora ispunjava vaš dom prekrasnim mirisom koji traje cijeli dan zahvaljujući patentiranoj tehnologiji za eliminaciju neugodnih mirisa testiranoj na brojnim izvorima neugodnih mirisa u kućanstvu, kao što su kante za otpad, odvodi i mirisi kućnih ljubimaca.

  • Više informacija o proizvodu pročitajte na: zoflora.hr

Višenamjenski dezinficirajući proizvod za čišćenje Zoflora UBIJA 99.9% virusa i bakterija među koje se ubrajaju i: koronavirusi, uključujući uzročnika bolesti COVID-19 (SARS-CoV-2), virusi koji uzrokuju herpes, gripu - tip A (H1N1), E.coli, MRSA i salmonelu.

Sastav: Aktivna tvar je 1,93% kvaterni amonijevi spojevi, benzil-C8-18-alkildimetil, kloridi (benzalkonijev klorid); ostale tvari su 65-75% etanol, 6,50% parfem i površinski aktivno sredstvo.

Višenamjenski dezinficirajući proizvod za čišćenje Zoflora testiran je u skladu s BS EN standardima za dezinficijense uključujući EN 14476 2013+A2:2019 & EN 1276.2009 za djelovanje u kontaktu s površinom u trajanju od 5 minuta.

Doziranje

Proizvod razrijedite s vodom u bočici s raspršivačem i raspršite po površini koju želite očistiti, a zatim je prebrišite čistom krpom ili spužvicom. Prilikom uklanjanja tvrdoglavih mrlja i masnoće, ostavite proizvod da djeluje 2 minute prije nego prebrišete površinu. Površine koje dolaze u kontakt s hranom isperite nakon čišćenja. Kako biste postigli visoki sjaj, površinu ispolirajte krpom od mikrovlakana. Ako želite biti sigurni da je proizvod uspješno uništio 99.9% bakterija i virusa, ostavite ga da djeluje 5 minuta prije nego ćete prebrisati površinu.

Mjere opreza

Za sigurno korištenje Zoflore, prije uporabe pročitajte informacije o proizvodu.

Proizvod nije namijenjen korištenju na ulaštenim drvenim površinama, obojenim površinama, površinama od akrilne plastike, na poroznim materijalima, koži, mramoru, emajlu ili pozlaćenim dijelovima namještaja.

Ne miješajte Zofloru s drugim proizvodima za čišćenje.

Izbjegavajte raspršivati proizvod u blizini ili na otvoreni plamen ili elektroničke uređaje.

Nakon uporabe temeljito operite ruke.

Ograničite pristup kućnim ljubimcima dok se tretirane površine nisu u potpunosti osušile.

Površine koje se koriste u pripremi hrane temeljito isperite nakon čišćenja.

Prije prvog korištenja Zoflore pažljivo pročitajte smjernice proizvođača. Ako niste sigurni kakav će učinak proizvod imati na određenu površinu koju želite očistiti, proizvod najprije ispitajte na malom i manje upadljivom dijelu površine.

DRŽITE PODALJE OD DOHVATA DJECE.

AKO PROIZVOD DOĐE U KONTAKT S OČIMA: Temeljito ispirati oči vodom nekoliko minuta. Ako je moguće, uklonite kontaktne leće prije ispiranja. Potražite liječničku pomoć/savjet. Ako se trebate posavjetovati s liječnikom, imajte pri ruci ambalažu ili deklaraciju proizvoda. Držite proizvod podalje od sunčeve svjetlosti.

Što su za kućanstvo?

Sponzorski članci