Baskijske rajčice

Okus Baskije na Vašem stolu...
Vrijeme pripreme: 2:10h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 rajčica
- 100 g svježeg peršina, narezanog
- 1 režanj češnjaka, narezan
- 1 čajna žličica soli
- 1 čajna žličica šećera
- ¼ čajne žličice crnog papra
- 100 g crnih maslina
- 50 ml maslinovog ulja
- 2 velike žlice tarragon octa
- 1 čajna žličica senfa
Priprema
Narežite rajčice, raširite ih po plitkoj posudi i pospite peršinom.
Kombinirajte preostale sastojke u drugoj zdjeli, dobro promiješajte i prelijte preko rajčica.
Prekrijte posudu s folijom i držite u frižideru na najmanje 2 sata prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Salate
-
SalateSalata od crnog graha i avokada15 min12345
-
SalateSalata s tjesteninom i povrćem20 min12345
-
SalateSalata od dinje i pršuta10 min12345
-
Salate
Popularni recepti
-
Kruh i pecivaPohani kruh15 min12345
-
JuhePileća juha s griz noklicama1:15h12345
-
DesertiBrzi kolač s jabukama55 min12345
-
DesertiTiramisu brownies50 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Jela od mesaPita od starog kruha sa šunkom i sirom1:30h12345