Juha od celera i poriluka

Juha od celera i poriluka

Juha od celera i poriluka
  • Objavljeno: Srijeda, 21.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i hranjiva juha.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 celer, oguljen i narezan na kockice
  • 1 veliki krumpir, izrezan na kockice
  • 1 narezani poriluk
  • 1 nasjeckani luk
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 l povrtne juhe
  • sol
  • papar
  • nasjeckani peršin

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje. Dodajte celer, poriluk, krumpir, češnjak i luk. Posolite i popaprite. Dinstajte povrće dok celer ne omekša, oko 10 minuta.

Dodajte povrtnu juhu. Kada prokuha, kuhajte još 20 minuta. Dodajte peršin i uklonite s vatre. Blenderom usitnite sadržaj juhe. Poslužite uz kiselo vrhnje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti