Juha od mrkve, bundeve i đumbira

Juha od mrkve, bundeve i đumbira

Juha od mrkve, bundeve i đumbira
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.09.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Đumbir je dobar izvor vitamina C, magnezija i kalija.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 4 nacjeckane mrkve
  • 1 šalica nasjeckane bundeve
  • 1 žlica đumbira
  • 2 naribana češnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • 250ml pilećeg temeljca
  • 1 šalica vode
  • 1/2 šalice mlijeka

Priprema

Zagrijte ulje u loncu i dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte mrkvu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte češnjak i đumbir i dinstajte oko 2 minute. Dodajte preostale sastojke, osim mlijeka i kuhajte na srednje jakoj vatri 45 minuta.

Dodajte mlijeko, nastavite kuhati još 5 minuta, uklonite s vatre i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti