Puretina s grožđicama

Sočno i mekano meso.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 pureća fileta
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 žlice maslinovog ulja
- 250ml vrhnja za kuhanje
- 1/2 šalice grožđica
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte ulje u tavi. Pecite puretinu s obje strane dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Izvadite puretinu, dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte dok ne proključa. Vratite puretinu u umak, posolite i popaprite po želji. Dodajte grožđice, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPečena purica s citrusima3 h12345
-
Jela od mesaPuretina u salati5 min12345
-
Jela od mesaPljeskavice od špinata, puretine i feta sira40 min12345
-
Jela od mesaPljeskavice od puretine i quinoe30 min12345
-
Jela od mesaPljeskavice od špinata i puretine30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345