Tjestenina s krem sirom

Ukusna tjestenina za 2 osobe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 žlice maslaca
- 1 nasjeckana glavica luka
- 6 šalica pilećeg temeljca
- 2 šalice tjestenine
- 1 šalica vrhnja za kuhanje
- 90ml krem sira
- papar
- sol
Priprema
U velikom loncu na srednje jakoj vatri rastopite maslac. Dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte temeljac i pustite da proključa, zatim dodajte tjesteninu. Smanjite vatru i kuhajte dok tjestenina ne upije gotovo svu tekućinu, oko 25 minuta.
Dodajte vrhnje za kuhanje, kuhajte na laganoj vatri 3 do 5 minuta. Dodajte parmezan i krem sir. Začinite solju i paprom po želji. Uklonite s vatre i pustite da odstoji 5 do 7 minuta prije serviranja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
Popularni recepti
-
Kruh i pecivaPohani kruh15 min12345
-
JuhePileća juha s griz noklicama1:15h12345
-
DesertiBrzi kolač s jabukama55 min12345
-
DesertiTiramisu brownies50 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Jela od mesaPita od starog kruha sa šunkom i sirom1:30h12345