Tjestenina s limunom i tunom

Hranjiva, ukusna i jednostavna za pripremu.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 5 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 2 češnja češnjaka
- 300g konzervirane tune u morskoj vodi
- 250g tjestenine
- sok od 1 limuna
- 1 nasjeckana vezica peršina
- sol
- papar
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.
Zagrijte 1 žlicu ulja u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte 1 do 2 minute. Dodajte tunu, sol i papar. Kuhajte 5 do 7 minuta. Dodajte tjesteninu, sol, papar, sok od limuna i peršin. Dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s tunom i graškom25 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s tunom i rajčicom20 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina u umaku od tune i rajčice35 min12345
-
Jela od tjestenineŠpageti sa sardinama20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345