Što dan rođenja govori o vama - listopad

Što dan rođenja govori o vama - listopad

Što dan rođenja govori o vama - listopad
  • Objavljeno: Petak, 24.08.2012.
  • Broj pregleda: 1.194
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Moja obitelj

Rođeni od 1. do 10. listopada

1. listopad

Ove Vage imaju sposobnost i karizmu stoga pažnju privlače bez ikakvog stvarnog napora. Osim toga, broj dana rođenja 2 ukazuje da znaju s ljudima. Vjerojatno će često biti okruženi društvom, često uz goste koji dolaze neočekivano. Budući da im je dom uvijek uredan i opskrbljen, lako spontano dolazi do zabavnih večeri!

U poslu se odlikuju dobrom radnom etikom i ambicijama. Jedini problem je u određivanju da li ti napori trebaju biti u sklopu tima ili nezavisni. Često karijeru ostvaruju u odnosima s javnošću ili kao glasnogovornici.

Prijateljstvo i ljubav su dva područja u kojima se Vaga malo muči. Obilje ljubomore krije se tik ispod površine tog nevjerojatno privlačnog osmijeha. Ako ne dobiju odgovarajuću pozornost počinju se pitati da li je njihov partner našao nekog zanimljivijeg. Najbolje će im odgovarati partner kojima su centar svijeta. Ako takvog uspiju naći.

2. listopad

Imate vrlo blagu narav i puno vremena provodite razmišljajući, često pokušavajući odgonetnuti način kako zadržati mir u različitim situacijama. Ne nosite se dobro s ljutnjom i ne možete dugo tolerirati površne ljude. Tražite istinsku dubinu i smisao u životu. Broj dana rođenja 3 odgovoran je za radost i povremenu nestašnost.

U poslu i životu oduševljeno ulazite u situacije koje vam se čine vrijedne truda. Imate uistinu jedinstven pogled na ljude i okolnosti, usmjereni ste na rješenja. To nisu ekstremna ili površna rješenja nego ona koja traju.

Ono što nema nikakvog smisla je vaš ljubavni život. Zanemarujete se, obično brinete o problemima koji ni ne postoje ili preveliku važnost pridajete nebitnim stvarima. Ako možete naučiti zaustaviti bujicu pitanja u svojoj glavi, bit ćete odličan partner.

3. listopad

Vi ste stilska Vaga. Ne samo da znate što obući i kada, često pomažete drugim ljudima da izgledaju najbolje. U stvari, mogli biste razmisliti o karijeri osobnog stilista ili modnog dizajnera. Prava ljepota leži u činjenici da ste napravili nešto lijepo za druge.

Broj dana rođenja 4 definitivno vas vodi za novcem i uspjehom. Ali budite oprezni kako vas ne bi zavela površnost prestiža i prosperiteta. Često Vage rođene na današnji dan gledaju samo vanjski izgled kod donošenja odluka.

U prijateljstvu žele društvo znanja. U ljubavi zahtijevaju savršenstvo! To, naravno, nije razumno, ali s vremenom će prerasti tu fazu zahvaljujući broju dana rođenja 4, ali ne prije nego nekoliko potencijalnih partnera pobjegne glavom bez obzira.

4. listopad

Ako vjerujete u nešto, ustrajat ćete s nepokolebljivom sigurnošću, imate dovoljno snažnu osobnost da svaku situaciju realizirate. Zahvaljujući tome vaše jedinstveno zapažanje i inventivnost stvarno ostavljaju trag na pojedincima.

Uz broj dana rođenja 5, znatiželjni ste i uvijek sve pokušavate shvatiti. To znači da možda nećete odmah odabrati čime ćete se baviti, možda ćete i mijenjati smjer karijere tokom života. To neće biti važno u smislu uspjeha, jer će odlučnost i sposobnost dobro poslužiti u bilo kojoj struci.

U odnosima nećete tolerirati površnost. Mnogo ljudi je privučeno vašom snagom, ali samo neki od njih će vam prići blizu. Jednom kada se zaljubite u potpunosti ste posvećeni partneru.

5. listopad

Vi ste skrbnik i brižna osoba, a vjerojatno imate zavoj u torbici ili aktovci za svaki slučaj! Sve u vašem životu je usmjereno na društveno ili globalno poboljšanje, i što je uistinu jedinstveno, započinjete od sebe. Vi znate da je prvi korak da bi svijet bio bolje mjesto čišćenje vlastitog dvorišta!

Broj dana rođenja 6 svakako podržava taj humanitarni poziv. Ponekad ste pretjerano strogi jer vam je toliko stalo da postajete ogorčeni. Budite svjesni da radite najbolje što možete, pogotovo ako koristite pisane riječi.

Bez obzira na vaše odnose, često ćete biti u pokretu. Volite putovati, ali želite da vam voljena osoba bude na raspolaganju kada to poželite. Obožavate dijeliti male i velike stvari, i dijeljenje također zauzima važno mjesto u odnosim, jer čeznete za partnerom kojem to ne smeta.

6. listopad

Srca, cvijeće, violine, čokolada, duge šetnje obasjane mjesečinom za vas su pojam romantike. Sve se čini besmisleno kada toga nema i vaš duh žudi za tom cjelovitom slikom sa srodnom dušom. Volite zbližavati ljude u nadi da ćete im pomoći pronaći srodnu dušu.

Ovo su miroljubive Vage, nikako borci. Neće dugo izdržati na pozicijama koje zahtijevaju sukobljavanje i samopouzdanje. Umjesto toga posvetite ruke i oči stvarima koje nadahnjuju i stvaraju ljepotu! Oštre riječi i djela samo odbijaju ovu Vagu.

Kao što bi i očekivali od ovog romantičara, ljubav je velika stvar. Vidite odnose kao duhovnu interakciju koja mora imati sve ključne elemente: privlačnost, strast, komunikaciju i razumijevanje Površni i neozbiljni odnosi vas ne zanimaju.

7. listopad

Oni koji slave rođendan na današnji dan trebaju čvršći temelj. Kao i sanjive Ribe lako ih je omesti. Iako ih bogata mašta drži, neka provjere što se događa u stvarnosti prije nego propuste nešto jako važno. Srećom, imaju broj dana rođenja 8 koji ih vraća u stvarnost.

Osam je također koristan kada su karijere u pitanju. Bez tog utjecaja današnje Vage ne bi uspjele, jednostavno zato što oklijevaju. Međutim, ako su pronašle način da iskoriste svoju kreativnost postoji mogućnost za velikom karijerom. Njihov unutarnji krajolik je nevjerojatno bogat jedinstvenim slikama koje lako mogu inspirirati druge.

Što je ljubav? Pa, normalno da imate pretjerano romantičan pogled na ono što predstavlja ozbiljnu vezu. Naravno, ovo je idealno ako pronađete nekoga tko odgovara vašim kriterijima. Međutim, ako praktični broj 8 uspije uravnotežiti ove snove, potencijalni partner će u vama pronaći nježnog ljubavnika.

8. listopad

Detalji, detalji, detalji. Ovoj Vagi je život u potpunosti usmjerena na detalje. Trebali bi razmisliti o karijeri u kojoj će im strogost ne samo osigurati prihode, već i potaknuti poštovanje kolega i poslodavaca.

Broj dana rođenja 9 nije tako usmjeren na izgradnju kao na transformaciju i rezultate, ali ne može se sve uredno isplanirati. Imate veliko srce, a vaš organizacijski talent skriva instinkt samozaštite. Dakle, na kraju ćete naučiti biti malo fleksibilniji, ali drugi moraju naučiti strpljivo čekati taj trenutak!

U prijateljstvu i ljubavi, nema mjesta za lažljivce. Kada posumnjate na laž, postajete ćudljivi i povučeni dok ne posložite stvari. Partner treba biti strpljivi i imati strog kodeks časti.

9. listopad

Volite knjige, računala, glazbu i umjetnosti dijeliti s drugim ljudima. Konkretno, istraživanje je idealan posao za vas. Broj dana rođenja 1 donosi cijeli drugu dimenziju. Taj broj želi priznanje i odobrenje. Kada želite raditi daleko od pogleda, on vapi za sjajem i priznanjem. Način da se to rješi obično znači dati sve od sebe da projekt uspije tako da svi budu impresionirani.

Rođeni na ovaj dan imaju izraženu duhovnu stranu koja se obično vidi u odnosima. Da bi bili intimni, moraju osjećati jedinstvenu vezu s drugom osobom, a do tada će rado čekati tu posebnu osobu. Jednom kada se zaljube očekuju mnogo od partnera.

10. listopad

Život shvaćate vrlo ozbiljno. Vjerojatno imate prijatelje i obitelj koji vam stalno govore da se opustite. Oni ne shvaćaju da ste jednostavno takvi kada su u pitanju posebno važne stvari. Broj dana rođenja 2 znači da često te važne stvari imaju veze s potrebama i problemima drugih. Ne bi bilo iznenađujuće ako se odlučite baviti psihologijom.

Društveni život možda može biti malo neugodan. Nakon razgovora nije uvijek lako drugima prihvatiti istinu koje se vi ne bojite. Dio izazova za vas je pronalaženje načina da se jednostavno malo opustite.

Isto vrijedi i u odnosima. Dok ste vrlo posvećen ljubavnik, teško je partnerima osjetiti bliskost s vama. Također vam je teško priznati da ste zaljubljeni i prihvatiti ljubav.